ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ DOCUMENTO ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ 09/06/2019 ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΜΦΤΤ

 

Αξιότιμοι Μέτοχοι του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, μέλη και μη της Ένωσης Μετόχων & Φίλων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου,

Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια των ενεργειών της ΕΜΦΤΤ, πολύτιμος αρωγός και σύμμαχος στην προσπάθεια μας ενημέρωσης και κινητοποίησης της μεγάλης μάζας των 72.000 μικρομετόχων του Ταυχδρομικού Ταμιευτηρίου στέκεται η εφημερίδα έρευνας και άποψης DOCUMENTO.

Στο φύλλο της που κυκλοφορεί σήμερα Κυριακή 09/06/2019 υπάρχει σχετικό άρθρο (στη σελίδα 22) για τον αγώνα, τις αγωγές μας καθώς και τις πρόσφατες ενέργειες - επιστολές - παρεμβάσεις μας. 

Καλούμε λοιπόν όλον τον κόσμο του ΤΤ, Μετόχους, Φίλους, Εργαζόμενους, Συνταξιούχους, Αποταμιευτές να ενημερωθούν και μέσω της εφημερίδας DOCUMENTO, να επικοινωνήσουν με τη σειρά τους το μήνυμα σε όσους μετόχους του ΤΤ τυχόν αγνοούν μέχρι και σήμερα την ύπαρξη και τον αγώνα της ΕΜΦΤΤ.

Για να ενώσουμε όλοι μαζί τις φωνές, τις ιστορίες (άλλες χαρούμενες, άλλες νοσταλγικές αλλά και πολλές φορές τραγικές, όπως οι ίδιοι μας εξομολογήστε) του καθενός σχετικά με το ΤΤ και τα δίκαια επιχειρήματα μας απέναντι σε αυτούς που νόμιζαν ότι θα "ξεμπέρδευαν εύκολα" και μας θεωρούσαν ασήμαντους.

Το σκάνδαλο της "σχεδιασμένης διάλυσης" του ΤΤ είναι τεράστιο, οι απώλειες του ΤΤ, των μετόχων του ΤΤ και του Ελληνικού Δημοσίου δυσθεώρητες και ο αγώνας μας θα πάει Μέχρι Τέλους!

 

ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ                                                                                                                          ΚΑΠΑΤΣΟΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ – ΤΖΙΝΑ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ ΕΜΦΤΤ                                                                                                                       ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΣ ΕΜΦΤΤ