ΕΜΦΤΤ

 

 

Αθήνα, 17-11-2019

 

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΔΣ & ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΜΦΤΤ

 

Αγαπητοί Μέτοχοι και Φίλοι,

Στο  πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης των μελών μας σας κάνουμε γνωστό ότι:

Μετά την εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής την Παρασκευή 15/11/2019, κατά τη διάρκεια της 2ης και τελευταίας Επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης της Ε.Μ.Φ.Τ.Τ. στην Αθήνα, προκηρύσσονται και επίσημα οι αρχαιρεσίες της Ε.Μ.Φ.Τ.Τ..

Αυτές θα λάβουν χώρα:

  1. με φυσική παρουσία: Σάββατο 30/11/2019 10:00 – 14:00 στην Αθήνα (Βασιλίσσης Σοφίας 122, Αμπελόκηποι, γραφεία Ε.Μ.Φ.Τ.Τ., τηλ. 2107704180), όπου όσα μέλη θελήσουν θα μπορούν να λύσουν τυχόν απορίες τους αλλά και να ενημερωθούν για τις εξελίξεις.
  2. με ηλεκτρονική ψηφοφορία μέσω του Forum της Ε.Μ.Φ.Τ.Τ. από Σάββατο 23/11/2019 έως και Σάββατο 30/11/2019 οποιαδήποτε ώρα μόνο για τα ήδη υπάρχοντα μέλη του Forum και όσα από τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη εγγραφούν στο Forum εντός της εβδομάδας (απαραίτητη η ύπαρξη διεύθυνσης ηλεκτρονικής αλληλογραφίας).

Υπενθυμίζουμε ότι στις αρχαιρεσίες μπορούν να λάβουν μέρος μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη και γι’ αυτό θα δίνεται η δυνατότητα σε όσα μέλη δεν έχουν πληρώσει τη συνδρομή τους να το πραγματοποιούν με μετρητά στο φυσικό εκλογικό κέντρο και κατά την ημέρα των εκλογών, προκειμένου να συμμετάσχουν. Εφόσον αυτό δεν είναι εφικτό μπορούν είτε μέσω του Forum είτε εξουσιοδοτώντας κάποιο άλλο μέλος να ψηφίσει αντ' αυτού (σχετική εξουσιοδότηση υπάρχει στην ιστοσελίδα μας).

Στις εκλογές ψηφίζουμε για 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο (μέχρι 7 ψήφους) και για 3μελή Ελεγκτική Επιτροπή (μέχρι 3 ψήφους).

Παρακαλούμε για τη συμμετοχή σας!

 

ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ                                                                                                                          ΚΑΠΑΤΣΟΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ – ΤΖΙΝΑ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ ΕΜΦΤΤ                                                                                                                       ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΣ ΕΜΦΤΤ