ΕΜΦΤΤ

 

 

Αθήνα, 21-03-2017

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η κατάθεση των Ομαδικών Αγωγών Αποζημίωσης των μελών της ΕΜΦΤΤ - μετόχων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου ξεκίνησε! Η εκδίκαση πλέον είναι σύντομη (λίγοι μήνες) και αγωγόσημο (1,1% επί του ζητούμενου ποσού αποζημίωσης) για το δικαστήριο δεν υπάρχει!

Το σκάνδαλο αφανισμού του Τ.Τ. και του εξοστρακισμού 72.000 μετόχων του από το υγιέστερο πιστωτικό ίδρυμα εξανεμίζοντας την επένδυση - αποταμίευση τους αποδεικνύεται περίτρανα και η δικαίωση μας είναι "η μόνη οδός". Άλλωστε και το κομμάτι των ενδεχόμενων ποινικών ευθυνών φυσικών προσώπων εξετάζεται ήδη από τον αρμόδιο Εισαγγελέα μετά και από κατάθεση μας.

Καλούμε όλους τους μετόχους του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου να συμπορευτούν στον αγώνα μας, να δυναμώσουν το μήνυμα μας και να κυνηγήσουν την αποζημίωση τους (ηθική και οικονομική) μέσω των αγωγών.

Οδηγίες συμμετοχής μπορούν να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι από την ΕΜΦΤΤ στην ιστοσελίδα μας www.emftt.gr (Σχετική ανακοίνωση: http://emftt.gr/anakoinoseis/2017/3/20/anakoinosi.php).

 

ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ                                                                                                                          ΚΑΠΑΤΣΟΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ – ΤΖΙΝΑ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ ΕΜΦΤΤ                                                                                                                       ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΣ ΕΜΦΤΤ